Kuvagalleria


Pogostan polkujuoksu

Vuonna 2021 Pogostan polkujuoksu la 28.8.

Tapahtuma ajoittuu Maakuntapäivään, jolloin Ilomantsissa on tarjolla myös muuta ohjelmaa. Kisakeskuksena toimii Petkeljärvi Center (Petkeljärvi.com ). Petkeljärvi on Suomen itäisin kansallispuisto. Juoksijoiden palautteissa on kehuttu kauniita vaihtelevia harjumaisemia.   

Reitit:  Juostavat reitit ovat 10km ja 19,5km (sisältää 230m nousua). Reitti kulkee Taitajan taivalta, sekä Kuikan kierrosta pitkin. Polku on monipuolinen sisältäen tasaisia mäntykangasosuuksia, mäkisempiä ja kivikkoisempia teknisempiä harjuosuuksia, sekä myös pitkospuuosuuksia. 

Linkki KARTTAAN   

Ilmoittautuminen alkaa 1.6. Tapahtumalle on valmisteilla uudet verkkosivut, joiden pitäisi olla valmiina, kun ilmoittautuminen alkaa. Löydät meidät myös facebookista ja instagramissa.

Sarjat: M/N, sarjojen 3 parasta palkitaan. Voimme ottaa tapahtumaan maksimissaan 200 juoksijaa (koronarajoitukset saattavat rajoittaa myös osallistujamääriä).

 

Kauempaa saapuvien kannattaa tarkastaa Ilomantsin majoituspalvelut osoitteesta://visitilomantsi.fi/majoitus  Kisakeskuksen osoite on Petkeljärventie 61, 82900 Ilomantsi. (Google Mapsista löytää ajo-ohjeet paikalle). 

Pogostan Polkujuoksu 2020 video

Tulokset 2020

miehet

naiset  

 

Osallistujainfo