Kuvagalleria


Yleistä

Ilomantsin Urheilijat on yleisseura, jossa voi harrastaa mm. hiihtoa,  pesäpalloa, suunnistusta ja yleisurheilua. Seuran vahvuuksiin kuuluu hiihto, ja erityisesti Pogostan Hiihto , jossa on jo useana vuonna (ensimmäistä kertaa v. 2000) rikottu 3000 osanottajan raja.

Järjestäytynyt urheilutoiminta alkoi Ilomantsissa 1900-luvun alussa. 1920-ja 30-luvulla perustettiin viisi varsinaista urheiluseuraa Ilomantsin sivukylille, ja keskusseuran perustava kokous pidettiin 25. päivänä maaliskuuta 1939.

Ilomantsin Urheilijoilla on aina ollut osaava ja hyvin toimiva koneisto, jonka avulla on päästy hyviin urheilusuorituksiin. Hiihto on lähes aina ollut valtalaji. Yleisurheilu on ollut toinen suosittu laji, jonka harrastajia on ollut enimmillään lähes 300. Kolmas valtalaji etenkin 1960-luvulta lähtien on ollut pesäpallo, jossa enimmillään on pelannut 25 joukkuetta.

Seura järjestää erilaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia lapsille ja aikuisille, alkaen lasten harrastustoiminnasta ja päätyen SM-tason kilpailutapahtumiin, katso lisätietoja jaostojen omilta sivuilta.

LIITY SEURAN JÄSENEKSI 

Kuka tahansa voi liittyä seuran jäseneksi. Jäsenmaksu on seurakohtainen ja liittymällä jäseneksi, pääset harrastamaan ja halutessasi kilpailemaan. Henkilöjäsenmaksu on 20e ja perhejäsenyys 35e (perhejäsenyydessä saat kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet mukaan). Lähetä yhteystietosi ota yhteyttä -välilehden kautta ja ilmoita minkä jaoston jäseneksi haluat (voit myös liittyä pääseuran jäseneksi).