Majoitus

Majoitusta hotellissa, mökissä, maatilalla

Majoituspalvelun tarjoaja: Haluatko omat tietosi sivulle? Ota yhteys: pogostanhiihto@ilu.fi / 0400 211 200.

Yhteismajoitus koululla (vahvistuu lähiaikoina)

Lattiamajoitusta on tarjolla kisa-alueella sijaitsevalla Parppein koululla hintaan 27e/yö (sisältää patjan ja aamupalan). MAHDOLLISUUS KOULUMAJOITUKSEEN VAHVISTUU LÄHIAIKOINA.

Majoitusta Ilomantsi ja lähialueet

Mantan Majatalo

Kodikasta huoneistomajoitusta Möhkön kylällä 21km kisakeskuksesta. Huoneistokohteiset majoitushinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet. Ruokapalvelut toteutamme tilauksesta (aamiainen, lounas, päivällinen). Mantan Luontopalvelut on valittu vuoden 2019 Ilomantsilaiseksi yritykseksi.Mantan Luontopalveluiden talvisilla retkillä pääset liikkumaan talvisessa luonnossa säällä kuin säällä. Matkaa pääset taittamaan hiihtäen, lumikenkäillen, kickspark-potkukelkoilla tai turvallisesti moottorikelkan reessä. www.mohkonmanta.net (täynnä pe-la)

Petkeljärven kansallispuiston retkeilykeskus 

21,5 km kisakeskuksesta Möhkön suuntaan. Retkeilymajatyyppistä majoitusta +40 henkilölle kerrossängyissä alkaen 60 €/huone/vrk (liinavaatteet lisämaksusta). 9 x 4 hlön huonetta ja 1 x 8-12 hlön huone. Sähkösauna naisille, sähkösauna miehille. Ravintolasta voi kysyä myös illallisvaihtoehdoista. Varaukset Majoitus | Petkeljärvi Center (petkeljarvi.com) tai petkeljarvicenter@gmail.com, 041 436 1790.

 Korpiselkätalo

KORPISELKÄTALO sijaitsee runon-ja rajan tiellä, Venäjän rajan tuntumassa. Ilomatsista Värtsilän suuntaan n. 45 km. Korpiselkätalo tarjoaa majoitusta hintaan 55€/vrk /hlö. Sis. petivaatteet- Huoneet 2 hengen, omat suihku ja wc. Iltasauna naisten ja miesten vuoroissa. tai sop. mukaan. Aamupala mahdollista tilata tarvittaessa. Isolle ryhmälle yksi isotila patjalla  25€/Vrk /hlö min. 8 henkilöä Ryhmätilaan mahtuu nukkumaan 20 henkilöä. Asuntovaunupaikka 10€/ vrk / hlö. Varaa paikkasi hyvissä ajoin, paikkoja rajoitetusti! Paikat lunastetaan soittamalla / korpiselkatalo@gmail.com 

 Käy kurkkaamassa meidän Facebook sivuilla : Korpiselkätalo 050 348 3782 /Antti Ronkainen                                   Korpitalontie 5  82760 HOILOLA      Tervetuloa viihtymään Korpiselkätalolle!

Anssilan maatila 

Noin 2 km kisakeskuksesta, Ilomantsi-Joensuu -tien varrella. Vuodepaikkoja 35. Hinnat sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen. Sauna. Lämmin suksien huoltotila. www.anssila.fi  

Asuntoautot ja -vaunut

Kisakeskuksen yhteydessä, Parppein koulun takana on alue asuntoautoille ja -vaunuille. Sähköpistokepaikka maksaa 15 €/vrk. Paikan voi varata ennakkoon pogostanhiihto@ilu.fi tai 0400 211 200. Maksu kisakansliaan paikan päällä. 

Maatilamajoitus Puustilan maisematila 

Ilomantsi-Joensuu -tien varrella 10km kisakeskuksesta aamiaismajoitusta maatilan päärakennuksessa (4x2hh, 2 wc-suihkutilaa yhteiskäytössä, talon keittiö käytössä omien ruokien valmistukseen, asiakkaille yhteinen jääkaappi). Huonehinnat sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen. Puulämmitteinen pihasauna 10€/hlö. Suksien huolto tuvassa tai saunan pukuhuoneessa. Myynnissä mm. lampaantaljoja (käteismaksu). Talviohjelmaa; lumikenkäilyä ja rekiajelua, lisätietoja www.puustilanmaisematila.fi (täynnä)

 

Majoitusta Joensuussa ja lähialueilla

Joensuusta on matkaa kisakeskukseen 70 km. Aamulla ajoaikaa on syytä varata 1 tunti. 

VAARA SPORT / KONTIOLAHTI

Vaara Sport sijaitsee Kontiorannassa Kontiolahdella, entisellä varuskunta-alueella. Matkaa kisakeskukseen on n. 70 km. 

Vaara Sportin majoituksessa on panostettu erityisen hyvään petiin ja huoneiden siisteyteen. Tilaa on isommillekin seuroille, sillä petipaikkoja on yhteensä 74 ja huoneita 20.
‍Huonehinta sisältää majoituksen ja aamiaisen, puhtaat liinavaatteet ja pyyhkeet sekä yhteisten tilojen käytön. Huoneissa on huonekoosta riippuen 1–4 yhden hengen sänkyä. Yhteisistä tiloista löytyy siistit jaetut wc- ja suihkutilat miehille ja naisille. Suksille löytyy myös huoltotilat.

lisätietoja: www.vaarasport.fi.

Motelli Kontio (Kontiolahdella)

Sijaitsemme aivan 6-tien varrella, Joensuusta matkaa 17km Kajaanin suuntaan. Kisakeskukseen matkaa on n. 70km. Motellissamme on erikokoisia täysvarustettuja huoneistoja sekä huoneita. Vuodepaikkoja n. 50 henkilölle. Huonehintaan kuuluvat liinavaatteet, iltasauna, wlan, loppusiivous, sekä lämmin suksien huoltotila. Aamiainen on tarjolla tilauksesta. Soita tai laita sähköpostia niin kerromme mielellämme lisää: puh. 040 059 6063, majoitus@motellikontio.fi. Majoituksesta -10% koodilla KONTIOSKI. www.motellikontio.fi

 

Original Sokos Hotel Kimmel ja Vaakuna

Kaksi eri hotellia keskustassa. Hinnat sisältävät buffet-aamiaisen, iltasaunan ja WLAN-yhteyden. Lisäksi Kimmelissä uima-allas ja erillinen lämmitetty voitelutila. Hinnat ja varaukset sokoshotels.fi

Kolilta Pogostalle?

Noin 100 km (jos Koli-Vuonislahti -jäätie käytössä, matka lyhenee) kisakeskuksesta. Voit yhdistää Pogostan reissuun lomailua Kolin kansallismaisemassa, vaikka laskettelurinteessä ja kylpylässä. Katso Kolin alueen majoituskohteet