Tekemistä ja vierailukohteita viikonlopuksi

Muutakin kuin hiihtoa?

Kun kerran Ilomantsiin asti ollaan tultu, niin samalla voi ehkä tutustua muuhunkin kuin latuverkostoon? Tässä vinkkejä viikonloppuun!

Ostoksille ja avoimille oville
  • Mantsin Kehys, Ilomari, Ilomantsin keskustassa, torin vieressä Kalevalantie 18b. Marimekon tuotteita, laadukkaita taiteilijatarvikkeita, ompelu- ja sisustustarvikkeita. Avoinna pe 3.3. klo 9-17 ja la 4.3. klo 9-13.
  • Puustilan maisematilalla (Ilomantsi-Joensuu -tien varrella 10 km kisakeskuksesta)  lauantaina 4.3. avoimet ovet klo 10-16. Tarjolla maisemien, lampaiden ja hevosten katselua ja mehua. Myynnissä mm. lampaantaljoja (käteismaksu) Mahdollisuus lumikenkäilyyn. 
  • Hermannin Viinitilan myymälä Käymiskuja 1. Tilan omat viinit, kuohuviinit ja mehut tuliaisiksi. Lisäksi erilaisia herkkuja ja lahjoja. Pogostan Hiihdon viikonloppuna avoinna pe 9-16 ja la 10-17. Myymälä on avoinna ympäri vuoden!
  • Kesport Ilomantsi Kalevalantie 11. Suksi- ja voidekauppa Ilomantsissa. Kattava valikoima urheilu­tekstiilejä, urheilu­välineitä, retkeily- ja kalastustarvikkeita, laaja kenkävalikoima niin harrastuksiin kuin vapaa-aikaankin, sisäpukeutumisasusteet arkeen sekä juhlaan. Myymälä avoinna ma-pe 3.3. klo 9-17, la 4.3. klo 9-13. Perjantaina 3.3. myymälässä Rexin edustaja antamassa vinkkejä Pogostan Hiihdon voiteluun. Kesport Ilomantsin Facebook-sivut
Katso lumenveiston SM-kilpailun teokset

Ilomantsin Parppeinvaaralla järjestettiin lumenveiston SM-kilpailut 10.-12. helmikuuta.

Teokset ovat edelleen yleisön nähtävissä.

Pogostan Hiihdon viikonloppuun asti teokset ovat ilta-aikaan valaistuna Ravintola Parppeinpirtin vieressä osoitteessa Parppeintie 4.

(Psst...Ravintola Parppeinpirtissä pe kotiruokalounas klo 11-15 ja la nykykarjalainen pitoateria klo 11-20. Muista myös perinneleipomon karjalanpiirakat ja vatruskat kotiinviemisiksi!) 

Lue lisää Lumenveston SM-kilpailusta.

Teatteria perjantai-lltana

Kansalaisopiston teatterikevät saa jatkoa Aikuisten näytelmäryhmän esittämällä näytelmällä Liian paksu perhoseksi. Viimeinen esitys pe 3.3. klo 18 Ilomantsin kunnanviraston Kalevalasalissa, Soihtulantie 7. 

Käsikirjoitus: Sisko Istanmäki & Jukka Keinonen
Ohjaus: Lauri Jänis
Liput: 12 / 10 / 5 € 

Tutustu tarkemmin

Kino Mantsissa perjantaina supersankareita

Suomen itäisimmässä elokuvateatterissa Kino Mantsissa (Kauppatie 9) esitetään pe 03.03.2023 klo 19.00 supersankareitten elokuva "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".   

Uimahalli saunoineen auki

Ilomantsinjärven rannassa, Henrikintie 4. Neljän uimaradan allas 25 m, lämminvesiterapia-allas hierovine pisteineen, poreallas sekä lastenallas. Avoinna pe 14-20 ja la 11-17. Katso lisää uimahallin verkkosivuilta.