Osallistujainfo

Kisainfo

Lähdöt tapahtuvat Petkeljärveltä; klo 11.00 (19,5km) ja klo 11.15 (10km). Sarjat molemmille matkoille ovat M/N. Reitti on merkattu oranssilla. Reitti kulkee Taitajan taivalta, sekä Kuikan kierrosta pitkin. Polku on monipuolinen sisältäen tasaisia mäntykangasosuuksia, mäkisempiä ja kivikkoisempia teknisempiä harjuosuuksia, sekä myös pitkospuuosuuksia. Pitkospuuosuuksia on korjattu viime vuodesta. Reittikartta nähtävänä alempana tällä sivulla.

10km:n lenkki erkanee Keltasilmän laavun jälkeen Joutenjärvellä. Kääntöpaikka on merkattu hyvin ja siinä sijaitsee 10km:n reitin huoltopiste. 19,5km:n reitillä on kaksi huoltopistettä, ensimmäinen on reitin puolessa välissä (Taivallampi) ja toinen huoltopiste paluumatkalla (Joutenjärvi). Huoltopisteillä on tarjolla mehua, vettä ja kuntojuomaa. Taivallammen huoltopisteeltä löytyy ulkovessa. 

Majoitus ja ruokailu

Tapahtumapäivänä Petkeljärvellä on tarjolla lounasta noutopöydästä. Lounaan voit varata ja maksaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkoon ostettaessa 10e, paikan päällä 13e.  Noutopöytä sisältää:

Salaattipöydän

Kermainen uunilohi ( L,G ), Välimeren lihapullat ( L,G )/ Vegaani vaihtoehtona porkkanapihvit

Pannukasvikset

keitetyt perunat

leivät, levitteet, karjalan piirakat

Mehu, vesi, kotikalja, maito, piimä

Kahvi/tee/kaakao

Majoituspaketti 1 : sisältää yöpymisen pe-la. Illallisen perjantaina klo 19. Aamiaisen lauantaina klo 8-9.30, lounaan lauantaina klo 12-16. Lakanat sekä pyyhkeet. Huoneen luovutus poikkeuksellisesti vasta klo 16 ( normaalisti klo 12 ). Hinnat / huone.

Yhden hengen huone 80€

Kahden hengen huone 115€

Kolmen hengen huone 160€

Neljän hengen huone 197€

Iso 12 hengen ryhmähuone ( jaettavissa kevyellä väliseinällä 8 + 4 vuoteeseen ) 523€

Majoituspaketti 2 : sisältää yöpymisen pe-su. Illallisen perjantaina klo 19. Aamiaisen lauantaina ja sunnuntaina klo 8-9.30. Lounaan lauantaina klo 12-16. Lakanat sekä pyyhkeet, huoneen luovutus sunnuntaina klo 12.

Yhden hengen huone 130€

Kahden hengen huone 175€

Kolmen hengen huone 235€

Neljän hengen huone 330€

Iso 12 hengen ryhmähuone 700€

Sähköllisiä caravanpaikkoja on 14, ja sähköttömiä 8. Caravan- ja telttapaikoissa sama hinnoittelu. Telttapaikkoja 20. Aluemaksu 12/vrk + 4€/hlö/vrk ( lapset alle 10v 2€/hlö/vrk ) + sähköllisten caravanpaikkojen sähkö 5€/vrk. Näistä hinnoista - 15% polkujuoksuun osallistuvilta.

Majoitusasioissa ota suoraan yhteyttä Petkeljärvelle: +358 41 436 1790, petkeljarvicenter@gmail.com, myös booking.com kautta. Käy tutustumassa: https://petkeljarvi.com/majoitus

Lähdöt

 klo 11.00 (19,5km) ja klo 11.15 (10km). Lähtö/maalialue sijaitsee kisakanslia telttakatoksen edessä.

Sarjat

M/N, sarjojen 3 parasta palkitaan. Voimme ottaa tapahtumaan maksimissaan 200 juoksijaa (koronarajoitukset saattavat rajoittaa myös osallistujamääriä). Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken arvontapalkintoja.

Huoltopisteet

19,5km:n reitillä on 2 huoltopistettä. Ensimmäinen (Taivallampi) noin puolessa välissä matkaa. Huoltopistellä tarjolla vettä, mehua ja urheilujuomaa. Taivallammen huoltopisteeltä löytyy ulkovessa. Toinen huoltopiste on paluumatkalla Joutenjärvellä. Siellä myös vettä, mehua ja urheilujuomaa. Molemmilla huoltopisteiltä saatavilla rakkolaastareita, kylmäpusseja ja sidetarvikkeita.

10km:n reitillä on yksi huoltopiste (Joutenjärvi) joka sijaitsee reitin kääntöpaikalla. Sama huoltopiste toimii 19,5km:n juoksijoille paluumatkalla toisena huoltopisteenä.