Osallistujainfo

Kisainfo

Kilpailuohje 2023

Pogostan polkujuoksuun on ilmoittautunut yhteensä 74 juoksijaa. Kilpailunumeroiden nouto tapahtuu lähtöalueen vieressä olevasta telttakatoksesta. Laitathan numerolapun näkyvälle paikalle. Numerolappuja ei kerätä kisan jälkeen pois. 

Liikenteenohjaajat ohjaavat parkkialueelle. Pysäköinti on maksuton. Tavaransäilytystilaa ei ole, joten jätäthän vaihtovaatteesi autoon.Tarvittaessa voit jättää tavarakassin kisakansliaan, auton avaimet voit jättää myös kisakanslian säilytyslaatikkoon.

Reitit: Lähdöt tapahtuvat klo 11 (19,5km) ja klo 11.10 (10km).  Lähtöalueella on hyvin tilaa.  Reitti kulkee valmiita reittipohjia; Taitajan taival ja Kuikan kierros. Reitti on merkattu oranssein maalimerkein, nuoliopastein sekä risteykset sinivalkeilla merkkausnauhoilla.

Reitti on monipuolinen sisältäen niin tasaisia kuin teknisempiä harjuosuuksia, myös pitkospuita löytyy reitiltä. Pitkospuu osuuksilla kannattaa olla tarkkana, vaikka ne pääosin ovat hyvässä kunnossa.

Suositeltavaa olisi, että puhelimille olisi ladattu 112-sovellus. Huoltopisteiltä löytyy rakkolaastareita, kylmäpusseja ja sidetarvikkeita. Muistathan ilmoittaa, mikäli keskeytät kilpailun, joko huoltopisteelle tai soittamalla 0400 211 200 tai 0500 139 304 (Esa Haaranen kilpailunjohtaja). Mahdollisessa onnettomuustilanteessa autathan kanssakilpailijaa.

Huoltopisteet

Pidemmällä reitillä on kaksi huoltopistettä; Taivallampi, joka sijaitsee puolessa välissä matkaa, sekä Joutenjärven huoltopiste paluumatkalla. Molemmilla pisteillä on tarjolla vettä, mehua ja urheilujuomaa.   10km:n reitillä on yksi huoltopiste (Joutenjärvi). Taivallammen huoltopisteeltä löytyy ulkovessa. Maalissa on tarjolla vettä.

Suihkut ja peseytyminen

Miehille ja naisille on erilliset saunat päärakennuksessa. Käytössä on myös rantasauna, jossa on erilliset pukukopit naisille ja miehille, mutta yhteinen ”uikkarisauna”. Suihkut sijaitsevat päärakennuksessa. Suihku- ja WC-tilat ovat lukossa, ovikoodi löytyy numerokassista.

Ruokailu

Ruokailu tapahtuu päärakennuksessa, osa juoksijoista on varannut/maksanut ruokailun ennakkoon.

Ruokailijoista toimitetaan nimilista Petkeljärven ravintolan kassalle.

Ruokailun voi ostaa myös paikan päällä, hintana on 13€. Noutopöytä sisältää: hauki- tai lihapullia (kasvispullia), keitetyt perunat, salaattipöytä, leipää, levitteitä, mehua ja vettä, kahvia.

Julkaisemme tulokset nettisivuilla (www.ilu.fi), sekä polkujuoksun facebookissa. Jos et halua nimeäsi tuloslistalle, ilmoitathan siitä meille.

Molempien sarjojen 3 parasta palkitaan tavarapalkinnoin. Kaikki juoksijat osallistuvat myös arvontapalkintoihin.

Roskat, kuten geelipussit ym. eivät kuulu luontoon, roska-astiat löytyvät huoltopisteeltä, sekä maalialueelta.

 

Tsemppiä kaikille osallistujille toivottaa Ilomantsin Urheilijat!

 

 

Majoitus ja ruokailu

Tapahtumapäivänä Petkeljärvellä on tarjolla lounasta noutopöydästä. Lounaan voit varata ja maksaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkoon ostettaessa 10e, paikan päällä 13e.  Noutopöytä sisältää: hauki- tai lihapullia, keitetyt perunat, salaattipöytä, leipää, levitteitä, mehua ja vettä, kahvia jälkkäriksi. Myös kasvispullia on saatavilla. 

Majoitusta voi kysellä puhelimitse :+358 414361790 tai sähköpostilla: info.petkeljarvi@gmail.com

 

Lähdöt

 klo 11.00 (19,5km) ja klo 11.10 (10km). Lähtö/maalialue sijaitsee kisakanslia telttakatoksen edessä.

Sarjat

M/N, sarjojen 3 parasta palkitaan. Lisäksi arvomme osallistujien kesken arvontapalkintoja. Voimme ottaa tapahtumaan maksimissaan 200 juoksijaa

Huoltopisteet

19,5km:n reitillä on 2 huoltopistettä. Ensimmäinen (Taivallampi) noin puolessa välissä matkaa. Huoltopistellä tarjolla vettä, mehua ja urheilujuomaa. Taivallammen huoltopisteeltä löytyy ulkovessa. Toinen huoltopiste on paluumatkalla Joutenjärvellä. Siellä myös vettä, mehua ja urheilujuomaa. Molemmilla huoltopisteiltä saatavilla rakkolaastareita, kylmäpusseja ja sidetarvikkeita.

10km:n reitillä on yksi huoltopiste (Joutenjärvi) joka sijaitsee reitin kääntöpaikalla. Sama huoltopiste toimii 19,5km:n juoksijoille paluumatkalla toisena huoltopisteenä.