Sarjat ja reittikartta

Pogostan polkujuoksu 17.8.2024

KUVIA VUODEN 2023 TAPAHTUMASTA

Pogostan polkujuoksussa juostavat reitit ovat 10km ja 19,5km (sisältää 230m nousua). Reitti kulkee Taitajan taivalta, sekä Kuikan kierrosta pitkin. Polku on monipuolinen sisältäen tasaisia mäntykangasosuuksia, mäkisempiä ja kivikkoisempia teknisempiä harjuosuuksia, sekä myös pitkospuuosuuksia. 

Kisakeskuksena toimii Petkeljärvi Center (Petkeljärvi.com). Petkeljärvi on Suomen itäisin kansallispuisto. Juoksijoiden palautteissa on kehuttu kauniita vaihtelevia harjumaisemia.

Reitti

Lähtö

Hinta

Sarjat

10km

11.10

40,00€

M/N

19,5km

11.00

40,00€

M/N

Reitit ja aikataulu

Juostavat reitit ovat 10km ja 19,5km (sisältää 230m nousua). Reitti kulkee Taitajan taivalta, sekä Kuikan kierrosta pitkin. Polku on monipuolinen sisältäen tasaisia mäntykangasosuuksia, mäkisempiä ja kivikkoisempia teknisempiä harjuosuuksia, sekä myös pitkospuuosuuksia. 

19,5 km reitti lähtee klo 11.00 ja 10 km klo 11.10.

Sarjat

Sarjat ovat M/N. Sarjojen 3 parasta palkitaan. Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken arvontapalkintoja. Voimme ottaa maksimissaan 200 osallistujaa.

Huoltopisteet

Huoltopisteitä on 2kpl (Joutenjärvi ja Taivallampi). Joutenjärvi sijaitsee lyhyemmän reitin kääntöpaikalla ja Taivallampi 19,5km:n puolessa välissä. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, mehua ja vettä.

 

Lisäinfoa

Rajoitetun pysäköintitilan vuoksi, toivoisimme käytettävän yhteiskyytejä mahdollisuuksien mukaan.

Petkeljärvellä on myös mahdollisuus ruokailuun juoksun jälkeen. Ruokailun voi ostaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ruokailun hinta noutopöydässä 16,90 €. 

Noutopöytä sisältää:

  • Runsas salaattipöytä
  • Talon haukipullat
  • Talon lihapullat
  • Keitetyt kesäperunat
  • Talon kermakastike
  • Ruokaisat pannukasvikset
  • Mehu, vesi, leivät ja levite
  • Kahvi, tee, marjapiiras

Kaikki vaihtoehdot ovat laktoosittomia, saatavilla myös gluteeniton sekä lakto-ovo vaihtoehdot pyydettäessä. Kysy erikseen lasten ruokailuista tai muista erityisruokavalioista.

Kauempaa saapuvien kannattaa tarkastaa Ilomantsin majoituspalvelut osoitteesta://visitilomantsi.fi/majoitus  Kisakeskuksen osoite on Petkeljärventie 61, 82900 Ilomantsi. (Google Mapsista löytää ajo-ohjeet paikalle).