Sarjat ja reittikartta

Pogostan polkujuoksu 26.8.2023

KUVIA VUODEN 2023 TAPAHTUMASTA

Kisakeskuksena toimii Petkeljärvi Center (Petkeljärvi.com). Petkeljärvi on Suomen itäisin kansallispuisto. Juoksijoiden palautteissa on kehuttu kauniita vaihtelevia harjumaisemia.

Uutuus vuoden 2023 tapahtumaan on maksuton perhelenkki. tapahtuma on osa Möhkön valon yön -tapahtumaa. Möhkö Valon yön- tapahtuma

Perhelenkki

Pogostan polkujuoksun yhteydessä järjestään maksuton 3,5 km perhelenkki Petkeljärven harjumaastossa. Lenkillä on tehtävärasteja, jotka opastavat luonnon ja suunnistuksen saloihin. Perhelenkille lapset osallistuvat huoltajan seurassa. Perhelenkille ilmoittautuminen paikan päällä Petkeljärvellä. Lähtö perhelenkille klo 11.15 – 12.00.

Hippa Metsänhenki

Pogostan polkujuoksun aikana pienemmillä lapsilla on mahdollisuus osallistua ohjatulle Hippa Metsänhenki retkelle, jossa luontoon tutustutaan sadullisessa ohjauksessa leikin avulla. Retki on ensisijaisesti 4- 7 vuotiaille. Retkelle lapset osallistuvat huoltajan seurassa. Retki on maksuton.

Perhelenkkiä ja Hippa Metsänhenki -retkeä tukee Maakuntaliitto.

 

Reitti

Lähtö

Hinta

Sarjat

10km

11.10

35,00€

M/N

19,5km

11.00

35,00€

M/N

3,5km

11.15

ilmainen

perhesarja

Reitit

Juostavat reitit ovat 10km ja 19,5km (sisältää 230m nousua). Reitti kulkee Taitajan taivalta, sekä Kuikan kierrosta pitkin. Polku on monipuolinen sisältäen tasaisia mäntykangasosuuksia, mäkisempiä ja kivikkoisempia teknisempiä harjuosuuksia, sekä myös pitkospuuosuuksia. 

Lähdöt

 klo 11.00 (19,5km) , klo 11.10 (10km) , klo 11.15 perhelenkki

Sarjat

M/N, sarjojen 3 parasta palkitaan. Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken arvontapalkintoja.Voimme ottaa maksimissaan 200 osallistujaa.

Huoltopisteet

Huoltopisteitä on 2kpl (Joutenjärvi ja Taivallampi). Joutenjärvi sijaitsee lyhyemmän reitin kääntöpaikalla ja Taivallampi 19,5km:n puolessa välissä. Huoltopisteillä on tarjolla Squeezy-urheilujuomaa, mehua ja vettä.

 

Lisäinfoa

 

Rajoitetun pysäköintitilan vuoksi, toivoisimme käytettävän yhteiskyytejä mahdollisuuksien mukaan.

Petkeljärvellä on myös mahdollisuus ruokailuun juoksun jälkeen. Ruokailun voi ostaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin hintana on 10€. Paikan päällä tilatessa ruokailu maksaa 13€. Noutopöytä sisältää: hauki- tai lihapullia (kasvispullia), keitetyt perunat, salaattipöytä, leipää, levitteitä, mehua ja vettä, kahvia.

Kauempaa saapuvien kannattaa tarkastaa Ilomantsin majoituspalvelut osoitteesta://visitilomantsi.fi/majoitus  Kisakeskuksen osoite on Petkeljärventie 61, 82900 Ilomantsi. (Google Mapsista löytää ajo-ohjeet paikalle).