Sarjat ja reittikartta

Pogostan polkujuoksu 28.8.2021 sarjat ja reitti

Tapahtuma ajoittuu Maakuntapäivään, jolloin Ilomantsissa on tarjolla myös muuta ohjelmaa. Kisakeskuksena toimii Petkeljärvi Center (Petkeljärvi.com). Petkeljärvi on Suomen itäisin kansallispuisto. Juoksijoiden palautteissa on kehuttu kauniita vaihtelevia harjumaisemia.

Ilmoittautuminen alkaa 1.6. ja päättyy 22.8. 

Reitti

Lähtö

Hinta

Sarjat

10km

11.15

35,00€

M/N

19,5km

11.00

35,00€

M/N

Reitit

Juostavat reitit ovat 10km ja 19,5km (sisältää 230m nousua). Reitti kulkee Taitajan taivalta, sekä Kuikan kierrosta pitkin. Polku on monipuolinen sisältäen tasaisia mäntykangasosuuksia, mäkisempiä ja kivikkoisempia teknisempiä harjuosuuksia, sekä myös pitkospuuosuuksia. 

Lähdöt

 klo 11.00 (19,5km) ja klo 11.15 (10km) 

Sarjat

M/N, sarjojen 3 parasta palkitaan. Voimme ottaa tapahtumaan maksimissaan 200 juoksijaa (koronarajoitukset saattavat rajoittaa myös osallistujamääriä). Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken arvontapalkintoja.

Huoltopisteet

Huoltopisteitä on 2kpl (Joutenjärvi ja Taivallampi). Joutenjärvi sijaitsee lyhyemmän reitin kääntöpaikalla ja Taivallampi 19,5km:n puolessa välissä. Huoltopisteillä on tarjolla Squeezy-urheilujuomaa, mehua ja vettä.

 

Lisäinfoa

Tämän hetkisten koronarajoituksien vuoksi saunat ja suihkut eivät ole osallistujien käytössä. Juoksun jälkeen on mahdollisuus peseytyä uimarannalla.

Rajoitetun pysäköintitilan vuoksi, toivoisimme käytettävän yhteiskyytejä mahdollisuuksien mukaan.

Petkeljärvellä on myös mahdollisuus ruokailuun juoksun jälkeen. Ruokailun voi ostaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin hintana on 10€. Paikan päällä tilatessa ruokailu maksaa 13€. (päivitämme ruokalistan toukokuun aikana). 

Kauempaa saapuvien kannattaa tarkastaa Ilomantsin majoituspalvelut osoitteesta://visitilomantsi.fi/majoitus  Kisakeskuksen osoite on Petkeljärventie 61, 82900 Ilomantsi. (Google Mapsista löytää ajo-ohjeet paikalle).